San ValentinoValentin nap

San ValentinoValentin nap

Több millió ember számára ez egy nagyon édes nap. Nem csak azért, hogy emlékezzetek arra, hogy ápolják azokat, akik közel állnak hozzád, mivel egy valóban közeli személy emlékezik életének minden percére. Nem, ez egy fontos szimbólum, egy extra lehetőség arra, hogy megújítsa az érzéseit, olyan érzelmeket, amelyek még mindig erősek, intenzívek, összhangban a szeretett emberével. A partner érzelmek kölcsönösségének tudatában. Tudni kell, hogy sok más páros, a Bolygón túl, valami nagyon hasonló, borítékot érez. És ez csak annyit tesz, hogy kiemeli az intenzív boldogságát. Röviden, Valentino a szeretet jelentése: valami, amit mindannyian emlékeznünk kell és ünnepeljük. Mivel a szeretet az egyetlen dolog, amely a világot a lábán tartja, bolygónk békében, tiszteletben és közelségben halad. Adja partnerének Olaszországba, Jesolóba és Velencébe való utazását, és mutassa be neki, hogy ma, az Ön számára, még mindig olyan, mint az első nap!
Meg fogja találni a boldogságot a szemében, a váratlan ajándékért. Rövid, édes szünet a mindennapi életből, ami igazán izgalmas ajándék ezekben az ízletes napokon. És az izgalmas Velencei Karnevál, az ezer, nagyon elegáns maszkkal, a gondolákkal, a boldog emberekkel ... Az ókori város minden pezsgése, de valóban kozmopolita. Egy különleges Valentin nap: csillogó, vidám és nagyon boldog!

3 nap / 2 éjszaka
    Szállás egy kétágyas szobában a Hotel Germania szállodában Jesolo (Velence)
    Egy éjszaka és gazdag svédasztalos reggeli
    2 vacsora a szállodában, 2 fő részére, INCLUDED WITH UNLIMITED DRINKS
    1 db Velencei Velence lagúna kompkikötővel, minden személy számára
    40 perces Gondola lovaglás, 2 ember számára, romantikus Serenade-szel
€ 257,00 ... két személy számára, természetesen!

    Extra nap ágy és gazdag reggeli: 49,00 € 2 fő részére egy kétágyas szobában.
    Kiegészítés a vacsorára a szálloda éttermében, korlátlan italokkal együtt: 16,00 € személyenként.További információ igénye esetén