10° Moonlight Half Marathon

10° Moonlight Half Marathon

Az 𝐌𝐨𝐨𝐧𝐥𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐇𝐚𝐥𝐟 tizedik kiadása visszatért, a "holdfény" nemzetközi félmaratonra 2020. május 16-án, szombaton kerül sor.
A holdfény félmaratonját a tenger, a vízi utak, a naplemente, a fehér strandok és az éjszakai élet jelenti.

Sima és sima pálya, de mindenekelőtt a verseny előtti és utáni szolgáltatások. A Piazza Milano környékén indulunk és érkezünk, könnyen megközelíthető autóval és számos parkolóval felszerelve, ahol a MOONLIGHT VILLAGE felállítódik a verseny előtti és utáni szolgáltatásokkal: vállpántos és versenycsomag-gyűjtemény, kiállítási terület, díjkiosztó terület, öltözők , táskák, WC-k és zuhanyzók tárolása.

A verseny 21 és 10 kilométert tartalmaz, hogy futtasson egy szuggesztív ösvényen, amelyet természet, fenyves erdő, strand és tenger vesz körül, a város szívébe érkezve!

Nem egy egyszerű futóverseny, hanem egy átfogó, javaslatokkal teli rendezvény a sportolók, a turisták és a rajongók számára.

A Moonlight Half Marathon egy közúti versenyverseny, amelyet minden évben május szombat este, Jesolo-ban, Velencében, Olaszországban tartanak.

Az első hét évben, 2011-től 2017-ig, a verseny pont-pont útvonalon zajlott, amely Cavallino-Treporti-tól indult és a Piazza Mazzini-ban végződött, Lido di Jesolo-ban, az Adria egyik legnagyobb tengerparti üdülőhelyén. Észak.

2018-ban új, lapos, gyors és tanúsított útvonalat vezettek be.

A Lido di Jesolo városában, a Piazza Milano-ban kezdődik és végződik, az út keresztezi a turisztikai területeket és a mezőgazdasági területeket, a Cavetta-csatorna mentén és a gyönyörű sétányon.

A félmaratonon kívül az esemény 10-fős versenyt és egy versenyen kívüli 10-fős versenyt kínál, amely túrázók és északi sétálók számára is nyitva áll.

*****Ha Jesoloban (Velence) szeretne maradni ezen esemény alatt, válassza a Hotel Germania szállodát!
www.hotelgermania.net * tel .: 0421.381223 * e-mail: info@hotelgermania.net