Antonello Venditti koncerten

Antonello Venditti koncerten

Nagyszerű új zenei találkozó az új év kezdetére. Antonello Venditti, az összes idők legkedveltebb dalszerzője, új, elmulaszthatatlan beutazással lép fel a városháza színpadán a turnéra, amely a "Hal jele alatt" 40. évfordulóját ünnepli, amely karrierje és a az egész olasz zenei történelem.

Az új koncertet a Velence tartomány tengerparti városában adják hozzá a "Halak jelei alatt" 40. évfordulójának ünneplésére szolgáló egyedi események sorozatának, olyan találkozóknak, ahol Antonello Venditti történelmi együttese kíséretében generációk közötti koncertekre ad életet dalok az albumból, amelyet a 45 éves dal közepén helyeztek el, beleértve olyan emlékezetes slágereket, mint például: "Giulio Cesare", "Barátnő lenne", "Roma Capoccia", "Éjszaka a vizsgák előtt", "Amici mai", "Grazie Roma" "," Welcome to Paradise ".

Egy élő, amelyet sikerül összehozni, egy erős felállás és felépítés, a különféle és látszólag távoli nemzedékek választásának köszönhetően, ugyanazon csillagkép alatt.

Antonello Venditti, aki 1949-ben született Rómában, már fiatalemberként azonnal megszerezte a listák tetejét olyan dalokkal, amelyek egész generációk életének valódi zenéjévé válnak.

Élő műsoraiban képes felébreszteni és álmait megvalósítani, és hosszú utazásra vezet az olasz zene történetének legizgalmasabb oldalain, olyan oldalakon, amelyek készítéséhez ő is hozzájárult, az 1960-as évektől a mai napig.

Az úgynevezett római iskola legnépszerűbb és legtermékenyebbé nyilvánított 1972 óta, a lemezbemutató éve óta repertoárjába tömöríti a szerelem és a társadalmi elkötelezettség dalait. 30 millió példányban ez az egyik olasz művész, a legtöbb eladott lemezről.

******

Ha Jesoloban (Velence) szeretne maradni ezen esemény alatt, válassza a Hotel Germania szállodát!
www.hotelgermania.net * tel .: 0421.381223 * e-mail: info@hotelgermania.net