Emma, Fortuna Live Palasport 2020

Emma, Fortuna Live Palasport 2020

Miután teljes mértékben elfogytak a 2019. május 25-én tervezett nagy koncerten a veronai Arénában, ahol a közönség legkedveltebb énekes-dalszerzője 𝐄𝐦𝐦𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐫𝐨𝐧𝐞 élőben mutatja be a nem publikált "Fortuna" új albumát, és közönségével ünnepli születésnapját és 10-ikét. A karrier évei alatt Emma koncertjei 2020-ban a "9 + 1" koncertek lesznek: valójában az Arena di Verona után októbertől kezdve a művész el fog foglalkozni a "𝐅𝐨𝐫𝐭𝐮𝐧𝐚 𝐋𝐢𝐯𝐞 𝐏𝐚𝐥𝐚𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟎" -el.

Eközben folytatódik a "Fortuna" nagy sikere, az Emma hetedik, még nem kiadott lemeze, amely zenei karrierje tizedik évfordulójakor érett és tudatosan tér vissza pozitív, színes, modern hangzással és új vokális nyelvvel.

Egy 14 zeneszámból álló uptempo album, amely a Dardust produkciójával büszkélkedhet Luca Mattionival (a "Manifesto", a "Run", a "Basti solo tu" és a "A mano disarmata"), Elisával (a "Mascara" -ban) és a Frenetik & Orang3 (a "Tell Me Really" című részben).
Az "Gyönyörű vagyok" kislemez várhatóan az album CD-változatban, dupla vinil változatban és minden digitális platformon elérhető.

*****

Ha Jesoloban (Velence) szeretne maradni ezen esemény alatt, válassza a Hotel Germania szállodát!
www.hotelgermania.net * tel .: 0421.381223 * e-mail: info@hotelgermania.net