Meleg grillek

Meleg grillek

2019. július 20., szombat 18: 00-22: 00 között.  A Griglie Roventi az egyik legkedveltebb és legnépszerűbb kulináris nyári esemény a világon. 2006-ban született, a grill világ bajnoksága olyan páros párosokat hoz össze, akik egymás ellen versenyeznek, hogy meghódítsák a dobogó legmagasabb fokát (csak amatőrök megengedettek!).
Céljuk, hogy bemutassák tehetségüket egy vegyes grillezéssel, korlátozott időtartamon belül, majd értékeljék egy szakemberek, a szakácsok, az élelmiszer- és borújságírók szakembereiből álló zsűri. A követendő paraméterek a hús főzve, az íze, az étel bemutatása. De a versenytársak együttérzését is! Így a szakácsok boldogok lehetnek, mert a szervezők mérlegelése mellett van egy másik díj is: "a mosolytálca", a leginkább tiszteletlen párosnak a bajnokságban!

A készletet, amely magában foglalja a grillező húsokat, minden résztvevő számára kiosztásra kerül. Más titkos összetevők, mint például a szószok, fűszerek és zöldségek, a szakácsok saját belátása szerint vesznek részt velük, eredeti receptek és előadások készítéséhez. A Griglie Roventi nagy párt volt az emberek számára: kihívni, főzni, nevetni, táncolni és enni: készen áll a láng megvilágítására?

A Jesolo (Velence) tartózkodásánál válaszd a Hotel Germania szállodát! www.hotelgermania.net * tel .: 0421.381223 * E-Mail: info@hotelgermania.net