Notre Dame de Paris

Notre Dame de Paris

*** A Párizsi Zeneművét 2020. november 6., 7. és 8. napra halasztják
A vásárolt jegyek az új, november 6-i, 7-i és 8-i dátumokra érvényesek.
Tekintettel arra, hogy a show elcsúszását kiváltó okok kivételes jellegűek voltak, és a szervezők óriási erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy helyreálljanak, és ne hagyjanak ki hónapok óta várt eseményt, a már megvásárolt jegyekre nem kerül sor visszatérítésre. ***


VISSZA A LEGNAGYOMBAN KÖZÖTTI MODERN MUNKA.

A Notre Dame de Paris egy olyan zenei show, amelyet Luc Plamondon írt, Riccardo Cocciante írta zenéje pedig Victor Hugo azonos nevű regénye alapján készült.Cocciante és Plamondon, amint kijelentették, a zeneszerzés tiszta örömére írták a művet anélkül, hogy gondolkodtak volna arról, hogy azt színpadi formában valósítsák meg. A munka végén azonban az eredmény olyan minőségű, hogy ráveszi őket, hogy színházi előadássá alakítsák.

1998. szeptember 16-án az opera Párizsban debütált Gilles Maheu vezetésével, aki a szerzők kívánságait követve, ahelyett, hogy színjátékként alakította volna ki az akciót, mint egy zenét, félig-színpadi formában rendezte be a színpadokat és énekesekkel jelmezben, amely azonban csak részben kölcsönhatásba lép, és a dalokat szinte koncertszerű formában értelmezi, váltakozva a corps de ballettel, amely a koreográfiát külön végzi.

A Vivre, a Le Temps des Cathédrales és a Belle dalokat egyedülállóként mutatják be Franciaországban, jó sikert elérve. Élve az egyik, akit szeretek, Vivre angol változatát Céline Dion készítette.

A párizsi produkció elsöprő sikere arra készteti a szerzőket, hogy exportálják a show-t, számos országban adaptálva. A párizsi debütálótól a 2008-ig a show Franciaországban, Dél-Koreában, Belgiumban, Svájcban, Kanadában, Oroszországban, Spanyolországban, valamint Olaszországban, az Egyesült Királyságban és az USA-ban rendezett.

***************************

Jesono (Velence) tartózkodásához az esemény során válassza a 𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥 𝐆𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚!
www.hotelgermania.net * tel .: 0421.381223 * e-mail: info@hotelgermania.net