Egy új és kellemes hely, ahol lehetőség nyílik arra, hogy megismerjük a hagyományok ételét, ismerjük meg egymást, barátkozzunk. Végül is a Germania Hotelben mindig ott vannak az öröm, a szocializáció és a megosztás. A német étteremben az ízletes ételek és a vidám jó humor öröme az aranyszabály.
Ha vegetáriánus vagy különleges étrendeket követel, mint pl. A gluténmentes, elkészíthetünk Önnek egyedi készségeket!

A Hotel Germania házi készítésű édességekről híres. Kiváló kézi finomságok, amelyeket ősi, hagyományos receptek alapján készítettek. Ébredjen a sütemények csábító illatával, melyet minden reggel elkészítünk és sütünk, a Nella keze alatt, és a svédasztalos kávéházban kávét, gyümölcslevet, hideg húsokat és sok más terméket találsz Csak elég jó, de egészséges is, hogy energiával töltsön! A legjobb út a nyaralás megkezdéséhez!

Olaszországban vagyunk: a jó étkezés és az egészséges életünk szerves része. A jó étel örömteli élvezete az étterembe járó egyéb találkozókon folytatódik: Jesolón vagyunk, egy gazdag és gyönyörű tengeren, és soha nem fog hiányozni finom halat az asztalnál. Ezután a múltban a saláta és a zöldség gazdag büféje, a különféle finom kézi sütemények és a kecses kenyér, mint a nagymama volt.
Azok számára, akik a lakást választották, nem hagyják figyelmen kívül a kényelmes "Take Away" formulát: ebédre és vacsorára a Hotel Germania szállodai éttermében választhatja ételeit, majd otthon érezheti magát.
Továbbá egy héten egy ízben megkóstolhatja az aperitifet, a nagyon különleges Riccardo porchettával (Riccardo az én nagy testvérem!); Míg péntek esténként intim gyertyafényes vacsorát fognak élni.

Vendégeink gyakran családok, akik gyermekeikkel együtt nyaralnak velük: ezért ezeket a gyermekeket folyamatos figyelmünk középpontjába helyezzük, még akkor is, ha jó ételeket eszünk! Az anyák minden nap napi gyakorlati székeket, zöldségleveseket és friss zöldségeket találnak; Az egyetlen elkötelezettség, hogy magával vigye magával a bébiételeket (vagy cukrászsüteményeket) otthonról, hogy szakácsunk ugyanolyan ételeket készítsen, mint otthon.
A gyermekek étkezési idejének előrejelzésére is lehetőség nyílik, így az éttermet mindegyikük megkaphatja. A felnőttek számára a napi menüben széles választékú ételeket kínálnak, és lehetőséget biztosítunk animátorunk és más gyermekek társaságában egy külön helyiségben, a hét folyamán, egy kis, hálás felszolgálással az anyukám és az apjuk számára.