Jesolo nem csak a tengerpart és a tenger, hanem egy város is felfedezni: a kikötőtől a fenyvesig, átkelve Európa leghosszabb sétálóutcáján. Mi a jobb, mint egy szép lovaglás a kerékpárunkon? Pontosan ezért építettük fel a Jesolo Ambient Bike-t: igazi útmutató a városunk és a gyönyörű környezet felfedezéséhez, több mint 150 km kerékpárút felfedezéséhez. Ezenkívül hat különböző, különböző hosszúságú pályát hoztak létre minden igény kielégítésére, és mindenkinek lehetőséget biztosítanak arra, hogy egyedülálló sportot és a természeten belül tapasztalatot szerezzen.

Percorso Arancio Terracqueo (narancssárga): a Sile folyó mentén 23,6 km. Ez egy kicsit igényes, de igazi öröm és csodálat, a Velencei Lagún csodálatos táján.
Percorso Rosa Riviera Piave (rózsaszín): Cortellazzo-ból indul, és lehetőséget ad arra, hogy a Piave-folyó és a hosszú szőlőültetvények áramlását a 24,4 km hosszú nyugtató és pihentető útvonal mentén láthassa.
Percorso Verde Laguna di Venezia (zöld): ez a legmegfelelőbb út a természet szerelmeseinek. 29 km-re belép a gyönyörű velencei lagúnába, és lehetővé teszi számodra, hogy számos állatot és növényt lássanak. Útközben átkelsz a kocsmákba, ahol nagyon jó tipikus termékeket kóstolhatsz meg.
Percorso Blu La Campagna (kék): a pihentető kék ösvény, mindössze 15 km-re, felfedezi a vidéki táj szépségét a kikapcsolódás és a nyugalom terén.
Percorso Rosso Bonifica (piros): a csendes területeken és a kis városi központoknál 21,4 km-re ér véget, egyedülálló és látványos kilátást kínálva.
Percorso Giallo Urbano (sárga): a hosszú út Jesolo központjában, üzletek és utcai művészek között, 27 km-re fut.