Nem lehet unatkozni vacsora után Jesolo-ban. Az első este óta látni fogja, hogy mindenkinek és minden korosztálynak van valami: kezdve a sok diszkóktól, zenélni, vagy akár karaoke-t, a te legyőzött lelkeket. Vándorolhat a teljesen sétáltas bevásárló utcákon (Bafile és Levantina útján), vagy sétálhat a csodálatos tengerparti sétányon.
Amikor az éjszaka életre kelt, rengeteg hely van Jesolo városában, hogy felhívja a figyelmét azoknak, akik el akarják menekülni a mindennapi gondjaikról, pihenni fognak mind az elmének, mind a testüknek, és élvezhetik a nemzetközi táncok hangulatát. Ön elkényeztetheti a választást: a legdivatosabb kluboktól a mindig divatos kísértetekig, amelyek a legfontosabb trendeket teremtik. Táncolhat hajnalig, nagy zene körülvéve, mind a táncparketten, mind a csillagok alatt. Íme néhány javaslat:

- IL MURETTO: történelmi név a diszkó szerelmeseinek, olyan klubnak, amely mindig is avantgárd, nemzetközileg híres művészekkel, akik hajnalig táncolnak.
Cím: Via Roma Destra, 120 / D, 30016 Jesolo (VE)

- A MARINA CLUB: egy igazi nyári diszkó, mely zöldövezetben fekszik gólyalábokkal és kanapékkal, ahol semmi sem marad a véletlenre, és nagyszerű vendégei minden korosztályt szórakoztatnak.
Cím: Via Roma Destra, 120, 30016 Jesolo (VE)

- VANILLA CLUB: minden este egy teljesen extravagáns témájú klub, ahol egy fiatal közönség mindig élvezi a zene és a szórakozás tökéletes keverékét.
Cím: Via Buonarroti, 15, 30016 Jesolo (VE)

- CAPANNINA BEACH: közvetlenül a tengerparton helyezkedik el, amely (több mint bármelyik diszkóban) azt a benyomást kelti, hogy a zene és a tenger egyetlen hangon keveredtek.
Cím: Piazza Mazzini, 30016 Jesolo (VE
 

- TERRAZZA MARE: ahol a strand befejeződik, és a Jesolo világítótorony a sziklákból emelkedik, ez a szabadtéri sarok lehetővé teszi, hogy nagyszerű zenét hallgasson és teljesen ellazuljon.
Cím: via Alberto da Giussano, 1, 30016 Jesolo (VE)