Jesolo egy olyan rendeltetési hely, amely bármelyik látogató ízlésének és zsebének megfelel. Rengeteg dolgot látni és megtenni a nyaralás idején, de a golfozás csak növelheti Jesolo városban való tartózkodását, és megkülönböztetést adhat nem csak a sport által megszerzett presztízs miatt, hanem azért is, mert Minden aktív vakáció kellemes összetevője.

Golfklub Jesolo büszkélkedhet arra, hogy több mint egy mainstream golfklub. A 18 lyukú pályája valóban kihívás minden játékos számára, függetlenül attól, hogy milyen szintű ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkezik (annak ellenére, hogy különös hangsúlyt fektetnek a kezdők oktatására, az itt dolgozó szakemberek kegyelmére). De a golf infrastruktúra félreáll, a természet természetszerűségét sztrájkolja. Továbbá a tanfolyamot 12 apartman veszi körül, ahol a játékosok (de nem kizárólag) találhatnak szállást. Az elegáns klubház, az étterem, a pro-shop és a bár hozzájárul a klub fellebbezéséhez. A klub egész évben nyitva áll minden látogató számára, de előre történő foglalás ajánlott.
Cím: Via Saint Andrews, bejárat a Via Grassetto-tól, 30016, Lido di Jesolo, Olaszország.
Telefon: 0039 0421 372862
------------------------------------

A Pra 'Delle Torri Golf Club Caorle-ban található, pontosabban három kilométerre nyugatra a híres tengerparti üdülőhelytől. A Jesolo és a Pra 'Delle Torri golfklub közötti távolság körülbelül 15 km, de az utazás minden bizonnyal érdemes. A 18 lyukú tanfolyam nem túl nehéz, ezért nagyon ajánlott a kezdőknek. Röviden szólva, ez ideális hely a kikapcsolódásra és a szórakozásra, miközben élvezi a golfok megelégedését.
Cím: 201, Viale Altanea, 30021, Caorle, Olaszország
Telefon: 0039 0421 299570