Jesolo-ban, a tenger közelében, 4000 négyzetméteres felületen, 24 lyukon, 52 ütésnél a par, 35 a tökéletes kör, de csak egy nyertes! Ha van a véredben a kaland és a győzelem vágya; Ha elragadtatják a versenyképesség eszméjét, akkor a megfelelő kártyákkal válik a sport bajnokságává: a Adventure Golf az egyetlen tematikus mini golf Jesoloban. A trópusi környezetet létrehozó pálmafák, vízesések, vizes tükrök és ösvények kellemes környezetében a játékosok két lehetséges úton találkozhatnak, szakértelemük tesztelésére.
A tizenkét lyuk után minden résztvevő számára közös útvonal két alternatív útvonalra oszlik: a Rock's Course és a River Course, ahol meredek lejtőkön, ugrásokon, akadályokon és más nehézségeken át kell fordulnod, hangsúlyozni fogja a készségedet és Hogy a játékosok képzelőerejét felmutassák, amíg az egyetlen győztes meg van határozva.
A Adventure Golf minden félelmet nem ismerő szív, mind a felnőttek, mind a gyerekek számára nyitott, elhatározta, hogy valódi bajnokként él.

Nyitva tartás: 10 órától késő estig.
Tilos az állatok számára tilos.

GYALOG
A Adventure Golf az Aqualandia Park és a Vanilla Club közelében található, a Via Buonarroti 15-ben, Jesolon, a Piazza Marina téren.
AUTÓVAL
Az autóval érkezők számára a parkolási díj 4 euró, 16: 30-ig, este ingyen.
Ha nem akarod elhozni autóját, az Aqualandia vonat reggelente érhető el, ami 4 euró körüli lesz. Vagy érkezhetsz busszal Jesolo központjából, az 5-ös vonalat, amely 30 perccel a Adventure Golf előtt áll meg.