Lovaglás Jesolo

Vissza a cikkek listájához

A Piazza Mazzini egy rövid sétára található egy lovarda: Parco Equilio. Fontos központja mindazoknak, akik szeretik a lovas sportokat, beltéri terekkel, istállókkal és nagy szabadtéri területekkel. Országos és nemzetközi rendezvényeket szervez.

A lovaglás mindig olyan élmény marad, amelyet legalább a Jesolo turistának nem szabad figyelmen kívül hagynia. Lovaglással a turistáknak lehetősége nyílik felfedezni Jesolo és gyönyörű, természeti és vidéki környezetét olyan módon, amely közelebb áll a szennyezetlen természethez, és amely valóban igazolja a dinamikus, dinamikus szórakozás ötletét. A lovaglási leckék az emberek (felnőttek és gyermekek számára is) számára is érdekesek, akik kíváncsiak vagyunk a sportra, vagy csak egyszerűen megismerkednek a nemes ütemekkel, amelyek mindig szépségüket lenyűgözték az emberiséggel, és miért nem, a használat valódi sokoldalúságát.

Jesolo város lovas központja
A Centro Ippico Citta di Jesolo közvetlenül a Jesolo golfklub és a kiváló Aqualandia között helyezkedik el, így egy Jesolo turisztikai célpontjának része. Ez egyike a Scuderia Ippogrifo által irányított központoknak, és ideális alkalom nyílik arra, hogy a kezdők tökéletesítsék képességeiket, vagy miért ne, hogy teljes lelkipásztorokat kezdeményezzenek a lovaglás titkaiban. A Lovaglással kapcsolatos rekreációs tevékenységek mellett a Centro Ippico Citta di Jesolo a legelterjedtebb sportcsarnokok egyik legjelentősebb klubja.

Jesolo város Lovas központja (Centro Ippico Citta di Jesolo)
Cím:
Via Ca'Porcia, 30016, Lido di Jesolo, Olaszország
Telefon:
0039 3896 487375

Az Union Lido egy sportközpont, ahová a turisták fordulhatnak, hogy lovaglási órákat vegyenek. A cégnek két központja van Cavallino-Treporti-ban: az Union Lido Park & ​​Resort és a Cavallino Sport Center. A Cavallino Sport Centerben található a lovas infrastruktúra. Annak ellenére, hogy a távolság (amely, ha igazat mondanak, szinte jelentéktelen), az utazás érdemes megtenni, hiszen maga a Cavallino-Treporti valódi természetes oázis, ahol a lovaglás nem pusztán turisztikai lehetőség, hanem kötelező jellegű.

Cím: 258, Via Fausta, 30013, Cavallino-Treporti, Olaszország