Jesolo-ban számos inspirációt és ötletet találhat azok számára, akik szeretnek sétálni a standokon, örömmel fogadják a tárgyak javaslatainak kreativitását, és megismerkednek a jólét vagy a trendi ruházat új javaslataival.

A standok remek lehetőséget kínálnak arra, hogy jó áron vásároljanak meg olcsó áron, és lélegezzék be azt a félreismerhetetlen karaktert, ami a legjobb piacokat jelöli.

Állandó boldogság a gyermekek számára a piacon!
Még a kicsiknek is szórakoztató lesz eltölteni! A mágia, ami annyira különleges, hogy a piacok azonnal elkapják őket, és szórakoztató lesz látni őket boldogan boldogan, miközben megadják neked a kezét, hogy kiválasszák, mit vásároljanak.

Kedvesség és autentikus ízek.
A piacokon mindig meleg és élénk hangulatot árasztanak, melyet az üzletemberek együttérzésével és barátságával, valamint a bankettek körében járó kíváncsi és barátságos emberek mosolyával táplálnak. A látogatók értékes tanácsai nagy bevásárlást és jobb ismereteket nyújtanak a területnek, hagyományainak és népének. További lehetőség lesz arra, hogy megkóstolják a helyi termékek minőségét, és újra felidézzük az elfeledett, valódi és természetes ízeket.

Az összes hely és dátum részletes felsorolása: http://www.comune.jesolo.ve.it/flex/cm/pages/ServeBLOB.php/L/IT/IDPagina/9551/UT/systemPrint