Tropicarium és Akvárium

Vissza a cikkek listájához

A Tropicarium a park legnagyobb része. Belül különböző tematikus területekre oszlik, ahol csodálhatja és ismerheti az ugyanazon fajhoz tartozó állatokat, de eltérő a származásra, az élőhelyre, az éghajlatra és a dimenziókra. Mindegyik telepítést úgy tervezték, hogy egy adott állatot befogadjon, és a látogató könnyedén képes azonosítani a különböző tulajdonságokat a belső kialakításnak köszönhetően. Az egyes területekhez mellékelt szórólapokat is mellékeltek, amelyek az állatok általánosságát szemléltetik, és az egyes létesítményeknek saját megkülönböztető jele van az adott állat számára.

Az út során vannak olyan területek is, amelyek mélyrehatóan tanulmányozzák a környezeti kérdéseket, például a természet tiszteletben tartásának fontosságát és a hulladék újrahasznosítását.

A Tropicarium terület tehát hosszú utazás sok állattal: megismerheti a gyönyörű vízi és szárazföldi teknősöket, titokzatos gekkókat, furcsa sauri-t, mint például iguánákat, vízi sárkányokat, bazilikust, mérgező "Gila szörnyeket". És oly sok több. Vannak kis és nagy kígyók, békák, varangyok és szalamandrák is.

A krokodilok és cápák nagyszerű ragadozók, amelyek a dinoszauruszok óta léteznek, őskori állatok! Ők a dinoszauruszok korszakának néhány túlélője közé tartoznak, és valójában soha nem sokat változtak az elmúlt 65 millió évben. A Predators terület a világ legveszélyesebb ragadozóinak otthona, mindig a legfélelmetesebb, de a leginkább emlitettek is.

Az Akvárium a tenger legnagyobb látványossága, amely a legnagyobb Tropicarium Parkba illeszkedik, és hozzájárul ahhoz, hogy ez a park egyedi és különleges legyen. Az akvárium területét számos faj trópusi halak útvonala jellemzi; Vannak olyan primitív és nagyon ritka fajok, mint például a Limuli vagy a Nautilus, amely egy majdnem teljesen kipusztult puhatestűek egy régi csoportjába tartozik.